Webspeurders

Volledige versie: Lisette Vroege
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Het gevonden tennisracket bij de Heussensstraat ( merk Donnay) is volgens de vinder Marco van der A. tegen het stroomhuisje aldaar stukgeslagen door spelende kinderen uit de buurt.
Deze kinderen hadden een kuil gegraven bij het stroomhuisje en er planken over gelegd als een soort hutje. Ook zag Marco ( Marco was daar kabels aan het leggen) een witte tennisschoen onder de struik liggen waarop het kapot geslagen racket lag. Deze was van het merk Asics-Tiger. Omdat Marco nimmer gehoord is door de politie is de tennisschoen niet bij de recherche terecht gekomen. Wel vermoedelijk de andere schoen. Deze werd later door een jongetje uit de sloot gevist. Zijn moeder was zo alert om de politie te bellen. Helaas geen DNA sporen te vinden op de schoen. Mogelijk te lang in de sloot gelegen. Het racket is wel overhandigd aan de uitvoerder welke was belast met de werkzaamheden daar. Deze heeft de recherche op de hoogte gebracht.

Marco vermoedde dat het racket en schoenen gevonden waren op de groenstrook tussen de Westelijke Randweg en het fietspad op de hoogte van het stroomhuisje.
Opvallend is dat op deze hoogte een stopstrook is.
Hoi Lucius,
Ik denk dat je dit topic per ongeluk hebt geopend en dat dit eigenlijk een reactie moet zijn op het topic dat al bestaat over deze zaak. Daarom sluit ik bij deze dit topic.